Zelf je Magento webshop bouwen of dit uitbesteden aan een professional

Als je besluit om een webshop te beginnen met Magento kun je ervoor kiezen om je Magento webshop laten bouwen of je bouwt hem zelf. Op het moment dat je ervoor kiest om zelf je webshop te bouwen met Magento dan moet je hier de nodige kennis voor hebben. In veel gevallen is het daarom aan te raden om je Magento 2 b2c webshop te laten bouwen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Magento 2 is het meest ambitieuze, krachtige en schaalbare e-commerce platform wat tegenwoordig beschikbaar is en het is zowel geschikt voor B2C, D2C en B2B webshops. Met het nieuwe Magento 2 beschik je over veel nieuwe functionaliteiten die zijn ontwikkeld om met de snel verbeterende technologische ontwikkelingen om te gaan. Magento is een platform wat erg snel, stabiel en schaalbaar is vergeleken met andere software platforms voor e-commerce.

De voordelen die Magento 2 biedt aan je webshop

Een Magento webwinkels is op dit moment een van de meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce software platforms waar je uit kunt kiezen. Een van de belangrijkste zaken waar Magento voor staat is dat ze zich volledig richten op de gebruikerservaring van gebruikers en kopers. Naast het feit dat een prettige winkelervaring wordt geboden zijn er ook vele mogelijkheden voor developers met Magento 2. Er zijn vele functionaliteiten in het backend zoals een gebruikersvriendelijke pagebuilder met een drag and drop tool. Hierdoor kun je makkelijk verschillende pagina’s aan elkaar koppelen en een preview zien voordat je het online zet. Tevens kun je met Magento 2 de voorraad bijhouden op verschillende fysieke locaties met de Multi Source Inventory (MSI) tool.

De mogelijkheden en functionaliteiten die Magento 2 biedt aan je webshop

Met Magento kun je gebruik maken van de PWA Studio module, dit is voor progressive web apps. Mobiele gebruikers ervaren op deze manier een aantrekkelijke en snelle ervaring. De app kan zelfs offline gebruikt worden. Magento hoopt hiermee het conversiepercentage te verhogen. Het webdesign van Magento is responsive en je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Voor de gebruiker maakt het niet uit met welk device ze de webshop bezoeken. Mobiele telefoon, tablet of computer, alles werkt erg goed dankzij het responsive webdesign. De vindbaarheid en snelheid is tevens verbeterd en er zijn steeds meer toepasbare extensies beschikbaar. Aan het front end vind je tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om je webshop geheel te personaliseren.

 

 

Geef een reactie