Stijl tips voor mannen

Mannen en stijl, het gaat niet altijd even goed samen. Er zijn veel mannen die graag stijlvol gekleed zouden gaan maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Het is een cliché maar veel vrouwen gaan graag een dag of weekend shoppen. Mannen lopen een winkel in en willen zo snel mogelijk weer buiten staan. Dit betekent niet dat mannen zich niet bewust zijn van de voordelen van stijl. Heel veel mannen zouden zich graag fantastisch kleden. Ze weten dat een goede kledingstijl invloed heeft op zowel hun romantische leven als hun professionele leven. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal stijl tips specifiek voor mannen.

Juiste maat

De eerste stijltip die ontzettend belangrijk is voor zowel mannen als vrouwen, is dat je de juiste maat weet. Heel veel mannen denken dat een duur pak automatisch stijlvol is. Maar een duur pak dat te groot of te klein is, is minder stijlvol dan een goedkoop T-shirt dat perfect past. Veel mannen vinden het fijn om online voor kleding te shoppen. Wanneer je je precieze maten weet is het een stuk gemakkelijker om de juiste kleding te kopen. Je hoeft dan een stuk minder kleding terug te sturen.

Van lui kleding tot black tie

Verschillende gelegenheden vragen om verschillende soorten kleding. Een goede stijltip is om voor elke gelegenheid stijlvolle kleding te hebben. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het betekent dat je extra moet investeren in luie kleding zoals truien en joggingbroeken. Wij raden kleding van bijvoorbeeld dsquared aan. Qua joggingsbroeken en trainingspakken is malelions een goede optie. Je kunt deze kleding zowel dragen als een stijlvolle kleding op een luie dag, als tijdens het sporten.

Accessoires

Een outfit is pas af wanneer je er accessoires aan toevoegt. Vrouwen hebben make-up en sieraden, en sjaaltjes, en haarbanden. Veel mannen denken dat er niet echt accessoires voor mannen zijn. Maar dan overzien ze de degelijke accessoires die wel bestaan. Denk aan mutsen, hoeden, sjaals, horloges, armbanden, riemen enzovoorts. Zeker bij een goed pak is het belangrijk dat je accessoires toevoegt. Op deze manier verander je een saai pak in een persoonlijke stijl. Stijlvol kleden is voor iedereen mogelijk, zelfs voor de minst stijlvolle man. Het kost slechts een beetje moeite en aandacht. En nogmaals, de juiste maten weten is de helft van het werk. Als je niet tevreden bent met je eigen maten dan is een gezond voedingspatroon en veel sporten de beste oplossing.

Geef een reactie