keukengerei magnetron accessoires

Bijpassende accessoires voor een design keuken

Het is eindelijk zo ver: onze nieuwe design keuken wordt deze week na lang wachten opgeleverd. Wij kunnen niet wachten om lekker te gaan koken en bakken in onze nieuwe keuken. Je gelooft het bijna niet, maar ik heb zelfs zin om te gaan afwassen. Voordat het zover is, moeten wij nog wel eerst de final touches doen om de nieuwe keuken compleet te maken. Denk hierbij aan het inrichten van alle kasten en lades, maar ook het uitkiezen van de juiste accessoires.

Keuken accessoires

Keuken accessoires zijn volop verkrijgbaar. Er zijn dus ook oneindig veel producten om uit te kiezen. Keuken accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Het was even lastig, maar gelukkig zijn keuzes als deze niet al te definitief. Het leuke aan keuken accessoires is juist dat je ze makkelijk kunt vervangen. Daarmee verander je in één keer de hele uitstraling van je keuken, vooral als je een neutrale moderne keuken zoals wij hebben hebt uitgezocht.

Onze keuze is gevallen op houten keukengerei. Dit materiaal geeft onze moderne keuken meer warmte, maar oogt tegelijkertijd wel strak. Ook past hout goed bij onze andere favoriete stijl: retro design. Voor het keukentextiel hebben wij gekozen voor de meer retro-look. We hebben handdoeken, theedoeken, pannenlappen, vaatdoekjes en zelfs sponzen in het zwart aangeschaft. Als retro accent hebben wij ook wat handdoeken en theedoeken met zwart-witte blokken toegevoegd aan de selectie.

Retro keuken apparaten

In onze moderne design keuken is de meeste grote apparatuur ingebouwd. Zo zijn onze koelkast, vriezer, oven, kookplaat, vaatwasser en wasmachine netjes weggewerkt in het keuken ontwerp. Het liefst had ik het allemaal zo strak en minimalistisch gelaten, maar een keuken moet ook gebruikt worden. Het is niet realistisch om een keuken in te richten zonder handige apparaten, zoals een koffiemachine, waterkoker, toaster of een magnetron. Het nadeel van deze apparatuur is alleen wel het design. De meeste keuken apparaten zijn meer met het oog op functionaliteit ontworpen en zien er daarom niet al te mooi uit op je aanrecht. Gelukkig heb ik een leuke webshop gevonden, die wel hele mooie – en zelfs retro! – keuken apparatuur verkoopt.

Op deze website hebben wij onze nieuwe magnetron aangeschaft, wat natuurlijk wel één van de allermoeilijkste apparaten is om in een mooi design te vinden. Deze magnetron is verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: één met een rond raampje en een model met een rechthoekige ruit. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren. Er zit dus vast ook een leuke magnetron tussen die bij jouw keuken past!

Nu alles is geregeld en besteld is het wachten op onze pakketjes. Ik verwacht de eerste leveringen morgen al, dus dan kan het inrichten van de nieuwe keuken echt beginnen!

Geef een reactie