eethoek

Geef jouw eethoek een eigen design!

De eethoek is één van de meest gebruikte onderdelen van een huis. ‘s Ochtends aan het ontbijt. ‘s Middags aan de lunch en ‘s avonds bespreek je de dag tijdens het avondeten. Dat zijn de drie standaard momenten dat je gebruik maakt van een eethoek. Maar daar blijft het voor velen niet bij. De eethoek wordt gebruikt om aan te werken, de kinderen te laten kleuren of om even met een kopje thee tot jezelf te komen. Het is dus een cruciaal onderdeel van je huis. Daarom is het zeker niet onbelangrijk om de plek waar je zoveel tijd doorbrengt er een beetje fashionable uit te laten zien. Tegenwoordig is dat geen enkel probleem meer! Woonboulevards vol met inspiratie maar je kan ook jouw eigen wensen gebruik om jouw eethoek vorm te geven! Ben je benieuwd hoe ik dit heb gedaan? Lees dan snel mijn blog!

De sfeermaker in huis

Ik vind mijzelf meer dan eens per dag terug achter de eettafel. Daarom is het voor mij van groot belang dat mijn eetkamer dan ook een beetje sfeer meebrengt. Immers de dag nabespreken is toch een stuk lekkerder met wat sfeervolle meubelen om je heen in plaats van een sfeerloze t-balk. Voor mij is mijn eethoek dan ook echt de sfeermaker in huis. Ik heb mijn eigen sfeer hier helemaal in terug laten komen. Door mijn eigen sfeer zit ik altijd lekker in mijn comfort zone. Wanneer ik dan bijvoorbeeld een dag thuiswerk kan ik heerlijk relaxed maar productief aan de slag. De eetkamer brengt voor mij productiviteit, sfeer en voelt voor mij als middelpunt van het huis. Daarom vind ik ook dat mijn eethoek er een beetje mooi uit moet zien!

Wat voor design geef ik mijn eethoek?

Een eethoek design is voor iedereen weer anders. De ene houdt van modern, de andere weer van landelijk en nog weer een ander is gek op een industriële look. Wat voor design jij dus meegeeft is totaal aan jou. Zelf ben ik van het sfeervolle design met een moderne touch. Daarnaast heb ik ook een beetje naar het multifunctionele aspect gekeken. Zo heb ik een aantal lampen geïnstalleerd maar wel allemaal met een dimmer. Wanneer ik werk aan de eettafel dan vind ik het erg fijn om wat meer licht te hebben. Maar als ik ‘s avonds aan het eten zit dan dim ik de lichten voor een beetje sfeer. Daarnaast heb ik ook flexibiliteit toegevoegd en kan ik bijvoorbeeld mijn eethoek vergroten of verkleinen. Ik denk dat het uiteindelijk belangrijk is om te ontdekken welk design jij mooi vindt en hoe het jou functioneel kan helpen!

Geef een reactie