Dermalogica

Huidverzorgingsproducten met een strak design

Ik ben gek op alles wat met design te maken heeft. Zeker wanneer het gaat om een strak ontwerp, dan vind ik het helemaal geweldig! Nu denk je natuurlijk dat ik alleen maar designer spullen in huis heb. Dat valt op zich wel mee. Ik kan gelukkig namelijk overal wel het design in herkennen en meestal waarderen. Zelfs in bijvoorbeeld de meest alledaagse producten. Onderlaatst heb ik bijvoorbeeld een nieuw merk huidverzorgingsproducten ontdekt waarbij de verpakking altijd een super strak en gelikt ontwerp heeft. Daar kan ik al zo enthousiast van worden! Daarom vertel ik je vandaag alles over deze stralende huidverzorgingsproducten met een strak design.

No-nonsens verpakkingen

Het merk dat ik onderlaatst ontdekt heb, is Dermalogica. Wat mij persoonlijk aantrekt aan dit merk en zijn producten is de no-nonsens verpakking. Hierdoor ziet elke lijn van producten er echt gelikt uit. Denk aan een witte basis met daarop het merk en het exacte product vermeld. Niet meer en zeker niet minder. Bovendien is deze minimalistische aanpak voor het design niet zomaar ontstaan. De oprichters hebben hier serieus over nagedacht. Zo zijn educatie en onderzoek de belangrijkste pijlers voor Dermalogica. Daar horen dus eigenlijk geen luxe verpakkingen, valse beloften of advertenties bij. De bedenkers van Dermalogica steken liever hun tijd in het bedenken van nieuwe producten die bijdragen aan het verbeteren van jouw huid. Dat vind ik persoonlijk een zeer mooi streven!

Gezondheid in plaats van beauty

Zoals je dus al wel een beetje kunt raden, staat vooral de gezondheid van de huid voorop. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten is dat ook de hoofdgedachte binnen Dermalogica. Het begon allemaal in 1985 toen het brein achter Dermalogica, Jane Wurwand, een visie kreeg om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die vrij zijn van stoffen die mogelijk juist jouw huid kunnen irriteren. Hiermee startte Jane per toeval tevens een beweging in de Amerikaanse beauty industrie: huidverbetering en gezondheid werden belangrijker dan glamour en beauty. Zo bevatten de producten van Dermalogica geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten vrij van minerale oliën, SD-alcohol en lanoline.

Tijd om jezelf te verwennen?

Dus heb jij enorm de behoefte aan een moment voor jezelf? Verdien jij wel een extraatje en jouw huid ook? Dan raad ik je echt aan om Dermalogica te proberen! Deze uitstekende huidverzorgingsproducten zijn zeker de moeite waard. De kans is alleen groot dat je deze producten niet zo snel tegenkomt bij de lokale drogist. Gelukkig kun je Dermalogica makkelijk online bestellen. Zelf heb ik mijn producten besteld bij Huidverzorging Mireille. Klik op de link voor meer informatie. Hoe je het ook went of keert: de huidverzorgingsproducten van Dermalogica zijn ideaal om jezelf te verwennen!

Geef een reactie