Een verjaardagscadeau verzinnen

Over een maand is mijn oudere broer jarig. Hij wordt 19 jaar. Heb je natuurlijk helemaal niks aan maar hij vindt het fantastisch! We organiseren een leuke surpriseparty voor hem, bij ons thuis. Er gingen een aantal dingen aan vooraf die ik graag met jullie wil delen.

Een week voor de verjaardag

Max is over een weekje jarig en ik moet nog een cadeau voor hem verzinnen. Bij max is het meestal geen moeilijke opgave, maar toch wil ik ieder jaar wel uitpakken. Ik zie hem soms wel eens op de computer naar dure merkkleding kijken. Hij heeft zijn hele kledingkast al vol hangen met spullen. Hij heeft mij al wat een en ander als hint gegeven, maar ik wilde hem verrassen met een echt groot cadeau. Ik ga hem verassen met een Balenciaga trui en een Levis spijkerjas heren. Ik zal er waarschijnlijk ook veel profijt van hebben, want ik draag graag de kleren van mijn broer. Die oversized hoodies zitten zo lekker!

Vier dagen voor de verjaardag

Het is nog eventjes en dan is het verassingsfeestje. Mijn broer weet nog van niks. De items die ik voor hem heb gekocht zijn al binnen en nu nog even mooi en netjes inpakken. Mijn moeder is nog druk bezig met alle hapjes maken en voorbereiden. Mijn vader… tja, die betaalt het allemaal. Na een belletje met de leverancier van de partytent was mijn moeder iets minder enthousiast. Hij vermeldde dat de partytent niet meer geleverd kon worden door te weinig personeel. Nu wonen wij als gezin in Middelburg en zij als bedrijf zitten in Nieuwegein. Er was een klein beetje paniek, maar ik kwam meteen met een oplossing. Ik zei tegen mijn moeder: ‘laat mij maar even met meneer partytent praten’. Ik heb uiteindelijk kunnen regelen dat ik zelf de tent zou komen ophalen, mits hij ons 50 euro korting zou geven. Goed geregeld als  zeg ik het zelf!

Één dag voor de verjaardag

Er mag nu echt niks meer fout gaan. De partytent staat al klaar en de drankjes worden koud gezet. Ik help mijn moeder met hapjes maken. Je zou nu denken dat Max allang weet dat er een feest wordt gehouden, maar als excuus zeiden wij dat vader een reünie heeft georganiseerd met zijn oude collega’s. Hij viel er vol voor!

Party time

Het was tijd om te feesten. Max kwam thuis van het werken en wij sprongen met z’n allen achter de bank vandaan. ‘Verassing’. Hij was blij verrast. 19 jaar alweer en nog steeds 14 jaar in zijn hoofd. Het feestje was erg leuk en er was gezelligheid. Max was erg blij met zijn twee cadeaus, hij combineerde ze meteen allebei op het feest. Dit deed mij erg goed.

Geef een reactie