De beste kleding voor deze winter!

De wintertijd is afgelopen weekend weer ingegaan, buiten is het al kouder, wat betekent dat er weer een nieuw seizoen is ingegaan! We gaan richting het winterseizoen, wat betekent dat we weer winterkleding mogen shoppen! In de wintercollecties van de verschillende winkels zijn weer vele coltruien, hoodies en mannen jassen te vinden. Ook zijn er dit jaar weer nieuwe trends te vinden in de herenkleding, zoals de pastel kleuren die erg veel terugkomen in verschillende truien. In dit blog vertellen we je graag meer!

Herenkleding voor de aankomende winter

Op het gebied van herenkleding is er weer erg veel te shoppen. Waar de trends van vorige winter zich nog altijd blijven voortzetten, zijn er ook nieuwe modetrends bijgekomen. De toepassing van pastelkleuren is hier één van. Zo zijn er merken die een specifieke trui verkopen in verschillende kleuren, waarbij er vooral te kiezen is tussen pastelkleuren als lichtblauw, lichtgroen en lichtpaars. 

Ook op het gebied van mannen jassen is er erg veel mogelijk. Zo is een lange jas heren, zoals een parka, nog altijd erg populair. Ook bomberjacks en gewatteerde jassen zijn dit jaar zeer populair, wat ervoor zorgt dat er op het gebied van winterjassen een ruime keuze is. 

Kies voor een comfortabel trui

Dit jaar zien we dat er vele verschillende soorten truien te verkrijgen zijn. Waar er in voorgaande jaren een aantal specifieke truien een trend waren, zijn er nu vele mogelijkheden wanneer je een trui wilt aanschaffen. Zo zijn coltruien zeer populair, pullovers, oversized hoodies en zijn hier natuurlijk ook weer verschillende truien in te vinden, zoals coltruien die gemaakt zijn van verschillende materiaal!

De truien zijn tegenwoordig bijna voor iedere outfit te dragen, omdat ze zowel in een zakelijke als een casual outfit te dragen zijn. Door de keuze van een broek ens choenen hier op aan te passen, zul je iedere dag een comfortabele trui kunnen kiezen waarmee je representatief voor de dag zult komen!

Pantalons, de nieuwe trend van 2020

In het voorjaar van 2020 waren ze al erg populair omdat ze voor iedere outfit te dragen waren en dun van stof waren, pantalons! De pantalons werden gecombineerd met stoerdere truien en schoenen, waardoor de pantalons bij iedere outfit te dragen waren en er veel mee te combineren was.

Dit winterseizoen zijn nu juist de winterse pantalons een trend. Deze pantalons zijn dikker vans tof en zorgen ervoor dat er geen wind of kou door de broek heen zal komen. Bovendien beschikt de wintere pantalon wel over een nettere uitstraling, maar is deze met het toevoegen van stoere herenkleding nog altijd te combineren in iedere outfit!

Geef een reactie