De voordelen en nadelen van turkse haartransplantatie

Als je op zoek bent naar een oplossing tegen haaruitval denk je waarschijnlijk aan een haartransplantatie. Je kunt tegenwoordig op een hoop verschillende plekken haartransplantaties doen. Het is echter zo dat niet elk land even ver ontwikkeld is op dit gebied en het soms beter is om verder te reizen. Zo kun je bijvoorbeeld je haartransplantatie laten doen in Turkije. 

 

Voordelen van een haartransplantatie in turkije

Turkije staat bekend om het brede aanbod dat ze hebben als het gaat om haartransplantatie mogelijkheden. De meeste turkse klinieken verkopen ook een baard implantatie en zijn in het bezit van de beste apparatuur op het gebied van implantaties. Je zult hierdoor met de laatste technieken en op een zo’n hoog mogelijk niveau worden behandeld. Als het gaat om wetten en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg en haarchirurgie, dan is Turkije erg streng. Er moet voldaan worden aan strikte wetten om überhaupt deze operaties te mogen doen. In Turkije haartransplantatie ondergaan wordt hierdoor een stuk veiliger en interessanter. Echter, het is wel belangrijk dat jij je verdiept in welke haarkliniek het beste is. Er zijn in een land als Turkije zoveel mogelijkheden om uit te kiezen dat het lastig is om te bepalen welke nou van de beste kwaliteit is. 

 

Meningen verschillen per persoon

Een haartransplantatie is een erg hevige en cosmetische ingreep die zowel in Nederland als in Turkije voor- en nadelen oplevert. Om erachter te komen of de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen, is het slim om hier vooraf informatie over te lezen. De voordelen van een haartransplantatie is dat de prijs erg laag is in het buitenland. Je zult gemiddeld voor de operatie ongeveer de helft van het geld betalen in vergelijking tot een Nederlandse haarkliniek. Dit verschil komt voornamelijk doordat de loonkosten in Turkije een stuk lager zijn dan in het binnenland. 

Daarentegen wordt er in Turkije met meer haarzakjes per dag gewerkt.  In het buitenland zullen er in een dagbehandeling rond de 4500 haarzakjes worden behandeld. Terwijl dit in Nederland tussen de 3000 en 3200 haarzakjes ligt per dag. De garanties en verzekeringen zijn echter een stuk beter in Nederland. Bovendien is de nazorg in Nederland is een stuk beter dan die van turkije. Er zijn nog een hoop andere verschillen die invloed kunnen hebben op je beslissing. Uiteindelijk zal het afhangen van je financiële situatie en hoe risico avers jij bent als persoon. 

 

Geef een reactie