De beste make-up trends van 2021

We zijn inmiddels al over de helft van het jaar 2021 en al vele make-up trends zijn ontstaan gedurende dit jaar. Er zijn veel mensen die het belangrijk vinden om mee te doen aan de laatste trends. Als je op de hoogte wilt blijven van de huidige make-up trends, moet je zeker verder lezen! 

Feather wenkbrauwen 

Wat door de jaren heen erg veranderd is, is de manier waarop wenkbrauwen worden gedaan. De wenkbrauwen trend die in 2021 is opgekomen, is de ‘feather’ wenkbrauw. Bij deze trend gaat het erom dat je niet te veel met je wenkbrauwen doet, maar ze juist een  natuurlijke look geeft. Met het gebruik van een wenkbrauwpotlood teken je haartjes op de plekken waar het nodig is. Daarna kam je het met een borsteltje omhoog en als je dit vastzet met een wenkbrauwgel, zitten jouw wenkbrauwen de hele dag mooi omhoog. 

In tegenstelling tot de afgelopen jaren, vul jij jouw wenkbrauwen dus niet dik in met wenkbrauwpotlood, maar laat je het lekker naturel. 

Felle ogen 

De nude kleuren voor oogschaduw wat gedurende de afgelopen jaren een trends was, is omgeslagen naar hele kleurrijke oogschaduw. Je ziet steeds meer mensen rondlopen met kleurrijke oogschaduw op hun oogleden. Bij deze trend kan je denken aan verschillende kleuren, van rode kleuren tot aan roze kleuren en alles daaromheen. Omdat deze kleuren erg opvallen, is het belangrijk dat je het op de goede manier aanbrengt. Door video’s te kijken op internet en veel te oefenen, zul je dit vanzelf onder de knie krijgen. 

Naast groeiende populariteit van kleurrijke oogschaduw, zijn kleurrijke oogpotloden ook steeds populairder. Op het gebied van kleuren, wordt er vooral veel gebruikt gemaakt van blauwe kleuren oogpotlood. Het leuke van deze trends is het feit dat het een trend is die is teruggekomen uit de jaren negentig. Met deze kleurrijke oogschaduw en oogpotlood val jij voortaan lekker op! 

Blush 

De laatste tijd zie je steeds meer dat mensen met een mooie tint op hun wangen buiten op straat lopen. Blush werd al lang gebruikt bij het aanbrengen van make-up, maar dit jaar wordt het nog extra geaccentueerd. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren blush die je kan gebruiken en voor ieder persoon is er een blush die goed bij hem of haar past. Door de blush goed en zichtbaar aan te brengen, geeft je de make-up look veel energie.

 

Door de informatie in deze tekst te gebruiken weet je zeker dat je er deze zomer prachtig uit ziet wanneer je jouw make-up hebt gedaan.

Geef een antwoord