Hoe breng je een bepaalde boodschap over?

Soms kan het moeilijk zijn om te vertellen dat je een oogje op iemand hebt. Je weet vaak niet wat je moet doen of hoe je het moet aanpakken. Toch is het leuk om de persoon te verrassen, zodat ze misschien een hint krijgen, en je kunt peilen of ze je ook leuk vinden. Als je bijvoorbeeld anoniem sms't, kun je iets laten weten zonder dat de persoon weet dat jij het bent. Je moet dan wel oppassen dat je de boodschap goed overbrengt. Natuurlijk wil je dat het duidelijk is dat jij het bent die het bericht stuurt, of niet? Op Valentijnsdag kun je bijvoorbeeld een anoniem sms sturen zonder je identiteit prijs te geven. Gevoelens zijn lastig, maar de kunst is om vertrouwen te hebben in je acties. Het ergste dat kan gebeuren is dat iemand je afwijst, en dan? Dat hoeft niet het einde van de wereld te betekenen.

Hoe wek je interesse op?

De makkelijkste manier om interesse in iemand te wekken is door gewoon jezelf te zijn en af en toe kleine hints te geven. Wat je doet is op een subtiele manier een arm aanraken en oogcontact is ook heel belangrijk. Wanneer je stevig in je schoenen staat en dit op een positieve manier uitstraalt, zul je vanzelf merken dat mensen dit aantrekkelijk vinden. Positieve energie trekt enorm aan, je kunt mensen makkelijk mee laten surfen op je goede humeur in combinatie met een paar psychologische trucjes. Je hoeft niet meteen iedereen te manipuleren, maar als je eenmaal begrijpt hoe aantrekkingskracht bij mensen werkt, kun je het bij iedereen toepassen.

Val als een blok voor iemand

Je kunt van nature plotseling verliefd worden op iemand, zonder dat je dat misschien wilt. Vaak kun je je gevoelens niet beheersen, en dat kan heel frustrerend zijn als je probeert je meer op jezelf te richten. Dit kan gezien worden als een afleiding die niet altijd gunstig is. Uiteindelijk heb je zelf in de hand hoeveel gevoelens je tot jezelf toelaat en wat je ermee doet. Besluit je het te vergeten, of onderneem je actie en ga je alles op alles zetten om de persoon voor je te winnen? Vaak helpt het als je niet meteen te veel doet, maar alles rustig benadert. Daarmee geef je de ander ook de kans om je te zien.

Geef een reactie