metro man

Een metroman van top tot teen

Wat ik belangrijk vind als het gaat om persoonlijke verzorging? Ik moet lekker ruiken en ik moet goede en nette kleding dragen. Niet alleen mijn bovenkleding speelt hier een rol in, ook zeker mijn ondergoed! Als ik ga stappen kan ik er gerust een kwartier over doen om na te denken welke boxer ik aan wil, stel je neemt een meisje mee naar huis. Ik draag alleen maar Bjorn borg boxers, deze zitten het mooist en voelen het beste aan.

Een metroman noemt men dat toch?

Mijn vrienden vinden het soms wel een beetje overdreven, ik ben alleen maar bezig met mijn uiterlijk. Al ben ik al een tijdje vrijgezel, ik kom echt geen aandacht tekort van de knappe dames. Als ik ga stappen ben ik echt niet van het flirten, behalve als ik een knappe dame zie die ook oogcontact met mij op zoek. Ik vind het vreselijk als mijn vrienden naar een dame toestappen en hun dan ook echt niet meer met rust laten. Vaak voordat we gaan stappen, drinken we nog ff een bakkie bij mij thuis. Ik woon als enige op mijzelf dus ja dan krijg je dat wel een beetje standaard. Als ze aankomen lig ik nog in mijn trainingsbroek op de bank want ik weet dan nog steeds niet wat ik aan moet trekken. Mijn Bjorn borg boxers liggen al op mij te wachten. Als ik die heb gekozen kan ik de rest pas uitzoeken. Dit is ook denk ik wel de reden dat mijn vrienden mij een metroman noemen, aangezien ik qua verzorging even erg ben als de knappe dames. Ik ben er gemiddeld een uur mee bezig.

Complimenten over mijn verzorging

Ik krijg van de dames veel complimenten. Ik ben verzorgd en totaal niet opdringerig, dat zien ze niet vaak, geven zij aan. Een man die wel zelfverzekerd is, wordt ook regelmatig gezegd. Ik sta bekend om mijn geurtjes en mijn wekelijkse kappersbezoek, vaak op zaterdag. En mijn Bjorn borg boxers krijgen zo nu en dan ook nog wel eens een compliment. Maar zoals ik zeg, ik ben geen grote verleider dus ik heb echt niet wekelijks een andere dame in mijn bed. De dames die mijn bjorn borg boxers zien, zijn daar eigenlijk toch niet geïnteresseerd in. Al blijf ik zeggen dat die bjorn borg boxers toch echt het lekkerste van alle boxers vindt zitten. Comfortabel ondergoed is gewoon de basis van een goede verzorging.

Geef een reactie