Dit is hoe een medium jou kan helpen

Als mensen zijn we altijd al gefascineerd geweest door spiritualiteit. Sinds de komst van de wetenschap zijn mensen spiritualiteit gaan zien als iets zweverigs. Het is immers niet te bewijzen en onverklaarbaar, dus dan zal het wel niet echt zijn. Maar steeds meer mensen voelen ergens toch connectie met het idee dat er 'meer' is dan het blote oog ons laat zien. Soms zitten we met zoveel vragen die we zelf niet beantwoordt kunnen krijgen, dat we gaan zoeken naar antwoorden in andere gebieden. Zo vragen bijvoorbeeld veel mensen raad bij een paragnost of medium.

Wat doet een medium?

Een medium is iemand met paranormale gaven. Paranormale gaven houd in dat men dingen kan horen, zien, voelen en ervaren die anderen niet kunnen. Dit noem je helderziend of heldervoelend. Iemand met deze gaven wordt ook wel een paragnost genoemd. Een medium ook een paragnost zijn, maar een paragnost kan niet altijd een medium zijn. Een medium is namelijk naar helderziend en heldervoelend ook iemand die contact kan maken met overledenen. Niet elke paragnost kan dit. Een medium kan je dan ook helpen als je het verlangen hebt om contact te maken met een dierbare die onlangs overleden is. Dit kan enorm veel troost bieden.

Hoe kan een medium helpen?

Je kunt een medium vragen om contact te maken met een dierbare als je bijvoorbeeld nog met bepaalde vragen zit voor diegene. Heeft het overlijden van die dierbare persoon ertoe geleid dat jij nu met vraagtekens zit waardoor je niet verder kunt met bepaalde stappen in het leven? Dan kun je deze vragen via het medium stellen en wellicht een antwoord krijgen. Maar ook als je geen specifieke vragen hebt en gewoon behoefte hebt om even contact te maken met de dierbare persoon kun je bij een medium terecht. Zo kun je bijvoorbeeld de gelegenheid nemen om goed afscheid te kunnen nemen of simpelweg te weten komen of het goed gaat met de overledene. Het medium is de brug tussen jou en het hiernamaals.

Daarnaast kan een medium je ook helpen op andere vlakken in je leven. Zijn er bijvoorbeeld vlakken waar je vast loopt of stil staat in het leven, omdat je niet weet hoe je verder moet? Dan kan een medium je eventueel helpen om uit deze knoop vrij te komen. Zo kun je vragen stellen over je carrière, over je liefdesleven of over persoonlijke kwesties.

Een online medium

Normaal gesproken ga je bij een medium op bezoek. Echter hoeft dat niet altijd. Een online medium kan je ook net zo goed helpen. Zo kun je met een online medium (video)bellen of chatten. Zeker nu met het corona virus is het raadplegen van een online medium zeer populair geworden.

Geef een reactie