De inrichting van je huis, zegt veel over jouw persoonlijkheid

Je staat zelf altijd, of eigenlijk wel heel vaak, achter de keuzes die je maakt. Dus ook de keuzes die jij maakt voor het interieur van je huis, of de kleding die je kiest. Je hebt geheel je eigen stijl en dat mag ook gezien worden natuurlijk. Daar is heelmaal niets mis mee. Maar het zegt uiteindelijk toch meer over je persoonlijkheid dan je in eerst instantie zou denken. En eigenlijk is dat iets waar je gewoon trots op mag zijn!

De juiste lampen en meubels.

Wat natuurlijk een heel interieur afmaakt zijn eigenlijk wel de lampen en de lampenkappen. Het is juist hetgeen wat je bewaard tot het laatste moment en ook als laatste aanschaft voor in je huis. Terwijl het eigenlijk een onderdeel is dat je interieur en huis helemaal af maakt. Het zou namelijk zonde zijn wanneer je je inrichting helemaal klaar hebt en alles ziet er gelikt uit, en je alleen nog maar peertjes in je plafond hebt hangen. Dat klopt natuurlijk niet in het complete beeld. Het is misschien ook nog wel ergens logisch dat je de lampen als laatste uitkiest. Er is namelijk een gigantisch groot aanbod aan lampen en lampenkappen, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. En omdat het je interieur afmaakt, is het makkelijker om lampen te vinden die bij jouw bank en andere meubels passen, dan andersom natuurlijk.  Want ga jij voor een gigantisch grote bank, of juist een hele chille stoel waar je in onderuitgezakt tot rust kan komen?

Kleur bekennen.

Omdat je interieur al zoveel zegt over jouw persoonlijkheid, zegt de kleur die je gebruikt misschien nog wel het meeste over jouw persoonlijkheid. Want je gaat toch rekening houden met wat jij mooi vindt en wat bij je past. Dat is volkomen normaal. Dus wordt jouw huis met donkere kleuren ingericht, lichte kleuren of juist pastelkleuren die terugkomen in jouw interieur. Het kan ook zo zijn dat je de muren licht laat, kiest voor strakke meubels uit een kleur en bepaalde muren beplakt met behang. Zo kan je ook jouw eigen stijl, en persoonlijkheid, naar buiten laten komen. 

Dus hoe komt jouw huisje er later uit te zien? Of hoe ziet jouw huis er momenteel uit? Kan jij het je bedenken dat je persoonlijkheden uit het interieur van iemand kan halen? Het is raar, maar als je er op gaat letten, dan merk je gelijk of een interieur bij een persoon past.

Geef een reactie