RECLAME

Samen met u bepaal ik welke vorm van promotie het beste bij uw onderneming of organisatie past. Ik verzorg de uitvoering hiervan door middel van drukwerk, op uw website of via sociale media.

Hoe brengt u uw bedrijf of product op de juiste manier onder de aandacht? Dit is afhankelijk van uw doel en uw doelgroep. Ik zorg voor begeleiding en advies bij de keuze van het medium. Verder verzorg ik de uitvoering op drukwerk, website of via sociale media.

Drukwerk Bij reclame en promotie denkt u waarschijnlijk als eerste aan drukwerk. En voor de ontwikkeling daarvan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid en adviseer u graag bij de keuze van een drukker, de papiersoort en dergelijke. Daarnaast verzorg ik het ontwerp en de druk van uw folder, brochure, website, nieuwsbrief, magazine, catalogus, campagne, mailing, belettering, krant, flyer, poster of advertentie. U kunt hierbij ook denken aan relatiegeschenken.

Sociale media Het is een feit dat er veel mensen, waaronder mogelijk ook uw potentiële klanten, actief zijn op sociale media als Facebook of Twitter. Misschien laat u nu een kans liggen om uw product of bedrijf daar te promoten. Dit medium is tenslotte een gemakkelijk toegankelijke en bovendien goedkope manier om veel mensen te bereiken. Als u wilt, kan ik u hierover adviseren en u begeleiden bij uw gebruik van sociale media.

Meer informatie? Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

RECENT WERK

Een logo, een visitekaartje opmaken en het ontwerpen en realiseren van een complete website, mijn werk mag gezien worden en daar ben ik trots op! Hiernaast ziet u mijn recentste projecten. Voor meer werk klik hier

Sportcafé Maasdijk | posters

Sportcafé Maasdijk | posters

Buikema & vd Hooft | mailing

Buikema & vd Hooft | mailing

Café Swing | diverse advertenties

Café Swing | diverse advertenties