INTERNET

Ik ontwerp, ontwikkel en onderhoud voor u de meest functionele website. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat door zoekmachine optimalisatie uw website gemakkelijker wordt gevonden.

Het is tegenwoordig niet meer zo moeilijk om zelf een website of blog te maken. Maar is deze dan wel klantvriendelijk, duidelijk gestructureerd en uniek voor uw bedrijf of product? En minstens zo belangrijk: is deze ook gemakkelijk te vinden met behulp van Google? Wanneer ik uw website maak, kunt u er van op aan dat ik die zaken optimaal verzorg.

Domeinnaam Bij het maken van een website hoort ook het aanvragen van een domeinnaam. Daarnaast heeft u een hosting pakket nodig om uw website online te kunnen publiceren. Hierdoor bent u vindbaar in de online wereld. Ik begeleid u graag tijdens dit traject of ik neem het proces, indien gewenst, geheel uit handen.

Ontwerp Bij het ontwerpen van een website houd ik uiteraard rekening met uw logo en huisstijl. Maar ook zorg ik voor een duidelijk menu en een overzichtelijke indeling, zodat bezoekers er optimaal gebruik van kunnen maken. Hierbij hou ik rekening met verschillende beeldschermgroottes en browsers. Uiteindelijk moet het natuurlijk een aantrekkelijke website worden waar u en uw bezoekers zich in kunnen vinden.

Uitvoering Zodra we overeenstemming hebben bereikt over het ontwerp van de website ga ik aan de slag met de bouw ervan. Uiteindelijk levert dit voor u de meest ideale website op. Dit kan variëren van één tot vele pagina’s waarop u uw product of dienst optimaal kunt presenteren.

Content De inhoud van de website bepaalt u natuurlijk zelf. Maar houd er rekening mee dat de tekst heel belangrijk is. Een website kan er nog zo mooi en flitsend uitzien, als hij vol staat met spelfouten of onduidelijke teksten, roept dit irritatie op bij de bezoeker. En een bezoeker keert dan ook niet graag terug naar uw website. Ik kan u adviseren over het gebruik van tekst op uw website. Desgewenst kan ik u ook doorverwijzen naar een professionele tekstschrijver.

Vindbaarheid op het net Bij het bouwen van uw website hou ik rekening met de vindbaarheid ervan in de zoekmachines. Ik heb me uitgebreid verdiept in Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Zo ben ik bedreven in het inbouwen van handigheidjes achter de schermen van uw website die de vindbaarheid vergroten.

Onderhoud Een goede website is altijd up-to-date. U kunt dit onderhoud met een gerust hart aan mij overlaten.. Ik hanteer hiervoor een scherp tarief. Maar u kunt het ook zelf doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Ik maak meestal gebruik van WordPress. U kunt dan zelf op een eenvoudige en snelle manier teksten en foto’s wijzigen.

Mobiele website Mobiele telefonie en mobiel internet zijn bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Een “gewone” website werkt niet altijd even fijn op een mobiele telefoon. Daarom kan ik naast uw gewone website ook een mobiele website voor u bouwen. De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Gebruik: een mobiele website is geoptimaliseerd voor een klein scherm en te bereiken via alle smartphones.
  • Snelheid: de laadtijd van een mobiele website is korter om tegemoet te komen aan tragere verbindingen in het mobiele netwerk.
  • Inhoud: samen bepalen we welke inhoud men via een smartphone zou willen inzien, want niet alle inhoud is nodig op een mobiele website.

 

Meer informatie? Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

RECENT WERK

Een logo, een visitekaartje opmaken en het ontwerpen en realiseren van een complete website, mijn werk mag gezien worden en daar ben ik trots op! Hiernaast ziet u mijn recentste projecten. Voor meer werk klik hier

MVV ’27 | website 2016-2017

MVV ’27 | website 2016-2017

Buikema & vd Hooft | mailing

Buikema & vd Hooft | mailing

B&B De Vogelvlucht | website

B&B De Vogelvlucht | website