HUISSTIJL

Ik zorg voor een complete huisstijl (logo, belettering, drukwerk), waardoor uw organisatie een duidelijk herkenbaar gezicht krijgt.

Hoe presenteert u uw bedrijf? Zolang uw klanten u nog niet persoonlijk kennen is uw logo op een visitekaartje, briefpapier of auto het gezicht van uw onderneming. Daarom is een logo zo belangrijk. Een goed logo is herkenbaar en uniek voor uw onderneming. En daarbij behorende huisstijl laat consequent zien waar uw als onderneming voor staat en wat u doet. U kunt bij mij terecht voor het ontwerp en de uitvoering van uw logo en huisstijl. Dit vergroot de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Dit is mijn werkwijze:

Kennismaking Ik maak graag persoonlijk kennis met u en uw bedrijf. Hierdoor krijg ik een beeld van de bedrijfsactiviteiten, maar ook van de gewenste uitstraling. Naar aanleiding van dit gesprek ontstaan bij mij de eerste ideeën voor een passende huisstijl. Ik bied u mijn offerte aan.

Ontwerp Indien u akkoord gaat met de offerte ga ik aan de slag met het ontwerpen. Dit resulteert in een aantal uiteenlopende voorstellen, die ik u vrijblijvend presenteer. U kiest vervolgens een voorstel, waarna ik dit verder uitwerk. Om een logo zo optimaal mogelijk naar uw wens te krijgen hebben we een aantal contactmomenten.

Middelen Uw nieuwe logo is een feit. Dit logo is niet zomaar te gebruiken. Ik maak het “drukklaar”, zodat het voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Samen bepalen we wat voor u van toepassing is, denk daarbij aan brief-/factuur-papier, enveloppen, visitekaartjes.

Doel Door mijn kennis en ervaring op het gebied van drukwerk, kleurgebruik en drukmethodes kan ik optimaal adviseren over het gebruik hiervan. Hierbij houd ik uiteraard rekening met uw budget. Aangezien de ontwikkeling van een huisstijl een grote kostenpost kan zijn voor startende ondernemers is het ook mogelijk om dit gefaseerd te doen en daardoor de kosten te spreiden.

Restyle Heeft u al een bestaand logo en/of huisstijl en is deze in uw ogen verouderd of niet meer naar uw wens? Samen kunnen we kijken hoe we dit logo kunnen restylen.

Meer informatie? Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

RECENT WERK

Een logo, een visitekaartje opmaken en het ontwerpen en realiseren van een complete website, mijn werk mag gezien worden en daar ben ik trots op! Hiernaast ziet u mijn recentste projecten. Voor meer werk klik hier

Movemberfest | Entreekaarten

Movemberfest | Entreekaarten

De Schutse | kalender

De Schutse | kalender

Buikema & vd Hooft | afsprakenkaartje

Buikema & vd Hooft | afsprakenkaartje