HUISSTIJL

Ik zorg voor een complete huisstijl (logo, belettering, drukwerk), waardoor uw organisatie een duidelijk herkenbaar gezicht krijgt.

Hoe presenteert u uw bedrijf? Zolang uw klanten u nog niet persoonlijk kennen is uw logo op een visitekaartje, briefpapier of auto het gezicht van uw onderneming. Daarom is een logo zo belangrijk. Een goed logo is herkenbaar en uniek voor uw onderneming. En daarbij behorende huisstijl laat consequent zien waar uw als onderneming voor staat en wat u doet. U kunt bij mij terecht voor het ontwerp en de uitvoering van uw logo en huisstijl. Dit vergroot de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Dit is mijn werkwijze:

Kennismaking Ik maak graag persoonlijk kennis met u en uw bedrijf. Hierdoor krijg ik een beeld van de bedrijfsactiviteiten, maar ook van de gewenste uitstraling. Naar aanleiding van dit gesprek ontstaan bij mij de eerste ideeën voor een passende huisstijl. Ik bied u mijn offerte aan.

Ontwerp Indien u akkoord gaat met de offerte ga ik aan de slag met het ontwerpen. Dit resulteert in een aantal uiteenlopende voorstellen, die ik u vrijblijvend presenteer. U kiest vervolgens een voorstel, waarna ik dit verder uitwerk. Om een logo zo optimaal mogelijk naar uw wens te krijgen hebben we een aantal contactmomenten.

Middelen Uw nieuwe logo is een feit. Dit logo is niet zomaar te gebruiken. Ik maak het “drukklaar”, zodat het voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Samen bepalen we wat voor u van toepassing is, denk daarbij aan brief-/factuur-papier, enveloppen, visitekaartjes.

Doel Door mijn kennis en ervaring op het gebied van drukwerk, kleurgebruik en drukmethodes kan ik optimaal adviseren over het gebruik hiervan. Hierbij houd ik uiteraard rekening met uw budget. Aangezien de ontwikkeling van een huisstijl een grote kostenpost kan zijn voor startende ondernemers is het ook mogelijk om dit gefaseerd te doen en daardoor de kosten te spreiden.

Restyle Heeft u al een bestaand logo en/of huisstijl en is deze in uw ogen verouderd of niet meer naar uw wens? Samen kunnen we kijken hoe we dit logo kunnen restylen.

Meer informatie? Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Vandaag #online! De nieuwe #webshop van @Pepperz.nl ... MeerMinder

vr 13 januari, 2017  ·  

Bekijk op Facebook

Aanstaande vrijdag lanceren we de nieuwe #website #webshop van @pepperz ! Wat een leuke opdracht! Hierbij alvast een sneak preview ... MeerMinder

di 10 januari, 2017  ·  

Bekijk op Facebook

Deborah DeZign heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... MeerMinder

di 20 december, 2016  ·  

Bekijk op Facebook

Wederom de #posters #entreetickets #flyers en socialmedia posts mogen ontwerpen! #gezelligeopdracht! ... MeerMinder

Vanavond Christmasparty

december 24, 2016, 9:00pm - december 25, 2016, 3:00am

Het leukste Feestje van het Jaar is natuurlijk Kerstavond! Zo vlak voor de feestdagen gaan we lekker knallen met de lekkerste house platen, de zwoelste R&B en natuurlijk met de leukste Kerstknallers! Achter de DJ Booth starten we met Soul Mansion! Dit DJ duo heeft zijn sporen in de house muziek verdient op diverse podia in binnen en buitenland en zal het feestje aftrappen! Lekker opgezweept gaat het dak er pas echt af met niemand minder dan DJ BOMBASTIC ! Deze Westlandse knuffel DJ heeft natuurlijk geen introductie nodig! Kaartje kopen is erbij zijn!! Deur open: 21:00 Minimale leeftijd: 18+ Tickets: 10 euro per stuk Voorverkoop: Sportcafé en Filmclub de Lier

do 8 december, 2016  ·  

Bekijk op Facebook

RECENT WERK

Een logo, een visitekaartje opmaken en het ontwerpen en realiseren van een complete website, mijn werk mag gezien worden en daar ben ik trots op! Hiernaast ziet u mijn recentste projecten. Voor meer werk klik hier

Movemberfest | Entreekaarten

Movemberfest | Entreekaarten

De Schutse | kalender

De Schutse | kalender

Buikema & vd Hooft | afsprakenkaartje

Buikema & vd Hooft | afsprakenkaartje